Over de blogger

2014-08-07 16.02.52Leen, 35v, België.

Gediplomeerd Toerist dankzij een bacheloropleiding die me deed verlangen naar de wondere wereld der cruises, me naar een hotelstage in Frankrijk leidde, en me Tunesië beter leerde kennen tijdens een dramatische schoolreis aldaar inclusief kamelenritten en woestijnchocomousse.

Na het afstuderen verzeild geraakt achter de balie van een Leuvens hotel, om daar twee jaar later heel hard van weg te lopen (van mijn toenmalige baas, niet van het werk). Daarna ben ik begonnen als office assistant, tussendoor werkte ik twee jaar als management assistant bij Deloitte, en nu ben ik office manager bij een klein maar fijn webdesignbedrijf.

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met series bingen, lezen, schrijven, wandelen, fietsen, in den hof prutsen, voor onze eendjes en kamerplanten zorgen, en uiteraard bloggen.

Ik ben getrouwd met ‘het lief’, die sinds 2008 mijn lief is en in 90% van de gevallen mijn reisgenoot.

En u, wie bent u?

3 gedachten over “Over de blogger

  1. Ik ben dus Miss sex and the city,.woon ook wettelijke samen met Big, gediplomeerde bezigheidstherapeute die ook gek is op de herfst of ik echt gek ben van reizen dat weet ik nog niet :-), want ook ik heb een hekel aan warmte :-),…maar Scandinavië staat dan weer wel heel hoog op de lijst,….:-). Ik ben benieuwd naar jouw verhalen 🙂

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.